Odsoten

Tanja

O MENI

Iščete odgovore? Dovolite, da vam pomagam. Usmerila vas bom na pot, na kateri boste lahko odkrili in uresničili svoj resnični potencial. S posebno podporo (Merkaba) in vibracijami kristalov vam bom pomagala, da stopite korak bližje manifestaciji vseh svojih želja. Prav tako vam bom pomagala harmonizirati odnose, odpravila oziroma prečistila bom vse energijske blokade (v telesu in vašem domu), ki vam stojijo na poti do osebne izpolnitve, ter s pomočjo barvne terapije in vpogleda v barvo vaše duše razkrila vaše kreposti in šibkosti


VEŠČINE IN PRIPOMOČKI

Večletne izkušnje s Tarot in ciganskimi kartami ter poznavanje numerologije in astrologije mi omogoča, da vam podam edinstveno napoved, ki vas bo opolnomočila. Dotaknila se bom vašega energetskega telesa in razkrila, kje se zaznavajo blokade, kako močan je stik z Zemljino energijo in kakšni so potenciali vaše duše.


PODROČJA

●  Splošni življenjski nasveti
●  Ljubezen in odnosi
●  Istospolni odnosi
●  Intima
●  Sorodna duša
●  Samski in zmenki
●  Varanje in ločitev
●  Družinski nasveti
●  Starši in otroci
●  Ljubezen in spolnost
●  Finance in kariera
●  Čustva in karakter
●  Počutje
●  Energije
●  Čakre
●  Feng shui
●  Angeli
●  Usoda in življenje
●  Karma in pretekla življenja


MOJ CILJ

Podala vam bom bogato napoved in praktične nasvete, s katerimi se boste lahko premaknili naprej iz situacij in odnosov, ki vam ne služijo več. Moja glavna naloga je, da dosežete duhovno in osebno rast. Razkrila vam bom vašo preteklost, sedanjost in prihodnost, odgovorila na vsa vprašanja o ljubezni, sorodni duši, karieri, uspehu, družini, intimnosti itd. Pogovor z menoj vam bo ponudil jasnost in pomoč, s katerima boste prepoznali vse svoje potenciale!

Ocene

Nina5. 10. 2020 11:06
Nina5. 10. 2020 10:52
clara30. 9. 2020 12:01