Odsoten

Brane

O MENI

Z delom sem pridobival izkušnje, ki so mi dajale potrditve in me utrdile na moji poti. Svetujem in pomagam na zelo različnih področjih. Ni težave oziroma situacije, ki je skupaj ne bi razrešili, le zaupati je treba in resnici pogledati v oči. Pravijo, da, kjer je volja, je tudi pot. Zato se mi zaupajte in skupaj bomo našli smer, ki vas bo popeljala na pravo pot.


VEŠČINE IN PRIPOMOČKI

Pri delu so mi v pomoč različne karte, najbolj pa zaupam svojim občutkom in sporočilom, ki jih dobivam skozi kanale višjih dimenzij. Povezujem se z duhovnimi vodniki in prenašam sporočila duš, ki so se poslovile. Pomagam pri iskanju izgubljenih predmetov ali pogrešanih oseb. Kot regresoterapevt vas popeljem v pretekla življenja, da se najdejo vzroki za določene težave ipd. Z rezanjem eteričnih in karmičnih vezi pa dosežemo osvoboditev slabih energij. Vodim vas skozi čiščenje energetskih centrov, s čimer dosežemo pretok kozmične in zemeljske energije.


PODROČJA

●  Splošni življenjski nasveti
●  Ljubezen in odnosi
●  Sorodna duša
●  Samski in zmenki
●  Varanje in ločitev
●  Družinski nasveti
●  Starši in otroci
●  Ljubezen in spolnost
●  Finance in kariera
●  Čustva in karakter
●  Počutje
●  Energije
●  Čakre
●  Feng shui
●  Angeli
●  Usoda in življenje
●  Karma in pretekla življenja
●  Regresoterapija


MOJ CILJ

Ne glede na to, koliko truda boste morali vložiti in ne glede na to, kolikokrat se boste morali soočiti z resnico in jo sprejeti, vedno bom tu za vas. Moj cilj je, da postanete močna oseba, ki se ne bo bala prihodnosti, ampak bo vanjo zrla z upanjem, pogumom in optimizmom.

Ocene

Anka8. 9. 2020 12:38
Anchy16. 6. 2020 06:44