Vse v vesolju je povezano. Vsaka takšna ali drugačna oblika ima svojo energijo. Ko se povežemo z drugo osebo, živaljo ali višjim bitjem, se ustvari posebna povezava na isti vibracijski ravni. Če se naredi korak naprej, se ustvarijo eterične vezi. To so energijske vezi, ki povezujejo eno osebo z drugo.

Eterične vezi

Vsi smo med seboj povezani z energijskimi vezmi, ki se okrepijo, ko se z nekom zbližamo. Vez med partnerjem, ožjim članom družine ali dobrim prijateljem se s časom krepi in povečuje, ta povezava lahko postane celo vidva. Nekateri so ga opisali kot nekakšen moder tunel energije. Te vezi so nekakšen kanal za energijo, misli in čustva. Z osebami, s katerimi smo najmočnejše povezani, se pretakajo energijske vezi s podobno hitrostjo.
Vezi pa se ne ustvarijo le s soljudmi, ampak tudi živalmi, predmeti in preteklimi situacijami. So kot nekakšen »svetilnik«, zaradi katerega podoživljamo dogodek, ki je prežet z močnimi čustvi. In na žalost so lahko ti dogodki pozitivni ali negativni. Morda smo bili vpleteni v travmatično izkušnjo, nas je nekdo močno prizadel ali razočaral. Ko nas te pretekle izkušnje ovirajo v življenju, nam preprečujejo duhovno in osebno rast, ali nam dajejo občutek, da smo se ustavili na eni točki, je to znamenje, da moramo ukrepati in te vezi prerezati.
Eterične vezi se ustvarijo hitro in na nezavedni ravni. Nekatere so lahke in hitro zbledijo, druge pa ustvarijo negativna čustva. In ker so te vezi nekakšni kanali, ki delujejo v obeh smereh, lahko nekdo nevede črpa našo energijo. Ko se to zgodi, lahko občutimo pomanjkanje energije, se počutimo žalostno ali utrujeno brez posebnega razloga. Z rezanjem vezi, ki ne vpliva negativno na nas ali drugo osebo, bomo le preprečili, da bi drugi srkali našo energijo.

Izbrani vedeževalci

Razvrstite:
Sandra
Sandra

Odsoten

Angelske karteBioterapijaČakre

Z uvidi vam bom pokazala, kako si uresničite, kar si želite!
več...

Pišite mi!

Prve 3 minute brezplačno

1,99 €/minuta

Brane
Brane

Odsoten

Angelske karteBarvna terapijaBioterapija

Povezujem se z duhovnimi vodniki in prenašam sporočila duš.
več...

Pišite mi!

Prve 3 minute brezplačno

1,99 €/minuta