S kristali in minerali si lahko izboljšate svoje življenje. Pomagali vam bodo odkriti svojo naravno duhovno moč in vam omogočili, da boste v življenju začutili podporo in varnost. Okrepili bodo vaše čustveno, duhovno in fizično počutje.

Okrepite življenje z energijo kristalov

Kristale so že v preteklosti uporabljali za zdravljenje, zaščito in za širjenje zavesti. V njih niso videli le lepote, ampak tudi višji pomen, nekaj energijskega, s katerim so se povezovali. Kristali so neusahljivi vrelci energij, danes pa se prav tako uporabljajo za zaščito, zdravljenje, podporo, pomoč, za osebno rast … Vsak kristal ima svojo vibracijo in svoje značilnosti. Da to najbolje izkoristimo, pa je pomembno poznati njihov pravi pomen, uporabo, čiščenje in hranjenje.

Ezoterični svetovalec se bo povezal z energijo kristalov, se osredotočil nanje in njihov pomen. Razkril bo, kaj vam v življenju primanjkuje in kaj morate storiti. Priporočil vam bo kristal, s katerim boste k sebi privabili ljubezen, varnost ali obilje in vam pomagal sprostiti vse blokade, ki vas ustavljajo pred napredkom in harmonijo. Na svoje vprašanje boste dobili odgovor, s katerim boste drugače začeli gledati nase, na osebe okoli sebe in dogajanje. Ponovno boste našli življenjsko ravnovesje.

Izbrani vedeževalci

Razvrstite:
Ana
Ana

Odsoten

Angelske karteAstrologijaBarvna terapija

Moje delo temelji na nesebični ljubezni do sočloveka.
več...

Pišite mi!

Prve 3 minute brezplačno

1,99 €/minuta

Brane
Brane

Odsoten

Angelske karteBarvna terapijaBioterapija

Povezujem se z duhovnimi vodniki in prenašam sporočila duš.
več...

Pišite mi!

Prve 3 minute brezplačno

1,99 €/minuta